2-0
8 februari, 00:00
Helmond Sport U12 logo

Vorige week wonnen we bij de koploper, vandaag speelden we thuis tegen de nummer twee, Helmond Sport. Op een regenachtige Herdgang waren we gelukkig compleet.
    In de eerste helft ging het spel op en neer. Er waren in de eerste 15 minuten weinig kansen. Helmond kreeg een goede kans maar mistte. We gingen rusten met 0-0 op het scorebord.
    In de tweede twintig minuten ging het beter. We kwamen beter in ons spel en we waren dreigend voor de goal. Een minuut voor tijd scoorde Mylian uit een vrije trap de 1-0. Een perfect moment om te scoren.
    In de laatste helft moesten we onze voorsprong vergroten om zeker te zijn van de drie punten. In de 50e minuut werd de bal diep gespeeld op Joris. Die kaatste op Mylian en hij stuurde Joep de diepte in. Aan de rechterflank ging Joep goed door tot de achterlijn en hij legde hem terug op de zestienmeter. Daar stond Nassim om deze mooie aanval af te ronden. 2-0. De winst leek binnen. Een paar minuten voor tijd kreeg Helmond nog een goede kans op 2-1. Verder hebben ze geen kans gehad in de derde helft. We speelden erg geconcentreerd. Resultaat: een knappe 2-0 overwinning.
    Vandaag hebben we op een koude, regenachtige Herdgang een mooie 2-0 zege geboekt. Vooral in de derde helft hebben we een hoog niveau gehaald. Volgende week gaan we naar Den Bosch, we spelen daar om 10.30 uur.