1-0
7 december, 00:00
FC Den Bosch U12 logo

Op de Herdgang speelden we vandaag een competitiewedstrijd tegen FC Den Bosch. Vorige keer verloren we dus we waren gewaarschuwd. Alle spelers waren aanwezig.
    In de eerste helft werden we over de flanken regelmatig gevaarlijk. Joep was het dichtst bij een doelpunt maar schoot helaas naast. 0-0.
    In de tweede helft bleven we sterker. Uit een corner tikte D’Leanu de 1-0 binnen. Er waren 36 minuten gespeeld, dus we moesten scherp blijven. Met mooie steekballen bleven we gevaarlijk, helaas konden we de 2-0 nog niet maken.
    We spraken af om aanvallend te blijven spelen om zo de wedstrijd zo snel mogelijk te beslissen. Joey liet het publiek genieten met een prachtige actie, helaas ging zijn schoot net naast. In de slotfase kwamen we meer onder druk maar we hielden knap stand. 1-0 winst!
    Vandaag hebben we goed gespeeld en we waren duidelijk beter dan FC Den Bosch. Hopelijk kunnen we deze vorm vasthouden als we volgende week in Venlo spelen. We spelen om 12.30 uur.