2-1
7 december, 00:00
PSV D2 logo
Kloetinge D1 logo

Vanaf het begin van de wedstrijd liet Kloetinge het spel aan PSV. Kloetinge trok zich op eigen helft terug, speelde compact, en PSV was zoekende naar een opening. Het duurde enige tijd voordat PSV een opening had gevonden. Het eerste wapenfeit voor PSV was in de 21e minuut. Na een snelle combinatie schoot Jur vanaf de rand van het zestienmetergebied in de handen van de keeper. PSV drong verder aan maar de bezoekers bleven gemakkelijk overeind. In de laatste minuut van de eerste helft had PSV een mogelijkheid om te scoren na een mooie combinatie tussen Heritier en Djurre. Het schot van Djurre kwam echter ook in de handen van de keeper zodat de ruststand 0-0 was.

PSV zette de bezoekers vanaf het begin van de tweede helft onder druk. In de 33e minuut kwam Genrich na een snelle combinatie met Jur vrij voor de keeper maar hij kwam niet tot een schot. In de 38e minuut kreeg PSV net buiten het zestienmetergebied een vrije trap. De door Mohamed strak genomen vrije trap werd door de keeper van Kloetinge overgetikt. PSV had het veldoverwicht maar Kloetinge bleef dreigend en loerde op een snelle uitval. In de 50e minuut wist PSV uiteindelijk de ban te breken. Luuk werd op de punt van het zestienmetergebied ten val gebracht. Mohamed trapte de vrije trap fantastisch in de verre hoek binnen, 1-0. Ook na dit doelpunt liet PSV de bezoekers niet in de wedstrijd komen. Eén minuut na de openingstreffer kon Kloetinge de bal niet goed wegwerken. De bal kwam in de voeten van Mathijs en vanaf 20 meter schoot Mathijs hoog in het doel 2-0. Hiermee leek de wedstrijd gespeeld maar twee minuten later maakten de bezoekers toch de aansluitingstreffer na een ongelukkige uittrap van de PSV-goalie. Een aanvaller van Kloetinge onderschepte de bal en schoot in de verre hoek binnen 2-1. PSV kwam daarna echter geen moment meer in gevaar. In blessuretijd had Genrich nog een mogelijkheid om te scoren uit een vrije trap nadat hij zelf door een verdediger van Kloetinge ten val was gebracht. Zijn schot ging echter net over zodat de eindstand 2-1 werd.

Verhoeven (Strijbosch), Cox, Lonwijk (Verschut), Tielemans, Van der Burgt, Verschut (J. Munsters), N. Munsters, Nassoh, Sillé, Clabbers, Bora Deyonge.