PSV A1 - FC Groningen A1

 1. zaterdag 7 december 00:00

  De Uitslag


 2. ‘K heb niks gezien ‘k heb niks gezien keek ergens anders naar. Dat zong Sjakie Schram (wie kent hem niet).
  Zo ook vandaag. Net na de dag van de Goedheilig Man die ook van ver kwam, zo kwam onze tegenstander vandaag van ver. En niet om iets te brengen. Nee ze kwamen iets halen. En wel punten die waarschijnlijk in een of andere hoek waren gestrooid. Wij wilden ze graag terug sturen en wel met de zak. Een lege zak wel te verstaan. Geen pepernoot meer erin.
  De wedstrijd op zich was......... . Eigenlijk weet ik het niet. Maar ik weet wel dat zij die van ver kwamen wel op goal schoten maar de bal ging over, naast, op de lat of ... jawel tegen onze Zeus. Hij hield weer alles tegen. En wij? De eerste helft niet maar de tweede helft kwamen de kansjes en binnen tien minuten waren het Ryan en Moussa die het samen of alleen deden en de stand was 2 - 0.
  Op karakter en met lef (van wie zouden de spelers dat gekregen hebben) is de wedstrijd uitgespeeld. De punten blijven ook vandaag in Eindhoven. De tegenstander kon gelukkig met de bus naar huis (met de boot zou wel erg lang duren) en zonder punten. Weer een stap dichter bij de titel Herfstkampioen (wie bedenkt zoiets) en de komende week komt weer een tegenstander uit het hoge noorden. Dan de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen de Graafschap. Bij winst is die titel een feit.
  Dus mannen Succes en tot volgende week. Hou doe.
  Oh ja tot slot.... Mijn naam is Haas en ik weet nergens van.

  PS. Jongens allemaal hartelijk bedankt voor de leuke kaart en mooie woorden. Toppie.


  De la Paz, van Vlerken, Alberto, de Wijs, Heesakkers (46ste Loof), Mahmoed (66ste van der Moot), Sanoh, Baysal (32ste Bergwijn), Wouters (89ste Lammers), Hiwat (83ste Junior), Rommens.