3.) 0-1: Yorbe Vertessen (assist: Dani Mathieu)
    30.) 0-2: Yorbe Vertessen (assist: Thijs Martens)
    47.) 1-3: Jeremy Antonisse (assist: Yorbe Vertessen)
    49.) 1-4: e.d.
    59.) 1-5: Mohamed Ihattaren (assist: Yorbe Vertessen)

Wedstrijdverslag:
    JVOZ is de laatste jaren uitgegroeid tot een lastige tegenstander voor PSV. PSV heeft weliswaar geen “makkie” aan JVOZ gehad, maar vandaag toch een regelmatige en zeker niet te hoog uitgevallen overwinning geboekt. Vanaf de aftrap stoorde JVOZ de PSV-opbouw al vroeg. Eigenlijk wilde JVOZ heel stoutmoedig PSV op de eigen helft vastzetten. PSV was niet bepaald onder de indruk en speelde zich relatief eenvoudig onder deze druk vandaan. Sterker nog, bij razendsnelle aanvallen scoorde PSV voor rust 2 keer en verprutste minimaal even zoveel mooie kansen. In de 2e helft zagen de toeschouwers in eerste instantie een vergelijkbaar spelbeeld. PSV liet meteen 2 mogelijkheden onbenut. En toen, geheel uit het niets, maakte JVOZ een fraaie treffer. Wie vervolgens dacht aan een zomaar opgekomen Zeeuwse storm aan de kant van JVOZ, kwam bedrogen uit. PSV – nog steeds niet onder de indruk - gaf meteen weer gas en voerde heel beheerst de score op naar 5-1 en maakte zodoende van de JVOZ-aansluitingstreffer een spreekwoordelijke “storm in een glas water”. Hoewel ik nog steeds de waarde van de titel niet ken, feliciteer ik het D1-team met de titel “Herbstmeister”, en dat nog zonder enig puntverlies. Een heel puike prestatie tot dusver.