7 december, 00:00
Excelsior O14 logo
PSV C2 logo

Excelsior speelt zijn thuiswedstrijden om 15.00 uur. Daarom heeft iedereen kunnen uitslapen. Dat is ook wel eens lekker op zaterdag. Het vertrek stond gepland op 12.45 uur.
    Omdat er vier spelers naar de C1 waren doorgeschoven hadden we maar twee wisselspelers, waaronder een keeper. Dan kan iedereen lekker spelen, maar er mag dan niet te veel gebeuren.
    In de eerste minuten van de wedstrijd kreeg Excelsior eerst nog twee kansen, maar al in de vierde minuut wist PSV op een 0-1 voorsprong te komen. Gregory wint een duel op de helft van de tegenstander en geeft de bal op Sekou die vrij op de keeper af kan gaan. Wederom faalt hij niet en schuift de bal langs de keeper in het netje.
    PSV heeft de wedstrijd helemaal onder controle, maar het duurt nog tot de 30e minuut voordat dit door een doelpunt tot uiting komt. Door een goede combinatie over rechts tussen Vince en Sekou kan deze laatste de bal vanaf de achterlijn voorgeven bij de tweede paal. Arne is goed meegelopen en heeft er geen moeite mee om de 0-2 binnen te tikken. Niet lang daarna weet Sekou de bal weer te veroveren, zichzelf vrij voor de keeper te zetten, en zoals vaker het geval is, laat hij de keeper weer kansloos.
    0-3 is de russtand.
    Na de rust gaat PSV meteen op jacht naar meer doelpunten. Al in de tweede minuut wordt het 0-4. Ditmaal een zondagsschot uit de kluts van Sekou. Maar ook deze telt, en daarmee komt hij zijn beloofde aantal van drie doelpunten na. De 0-5 valt in de 10e minuut van de tweede helft. Benji geeft de bal in de loop van Gregory die in één keer uithaalt en zo zijn doelpuntje meepakt.
    0-6 wordt het 23 minuten door een steekbal van Sekou op Arne over links. Arne geeft de bal precies op maat over de grond voor op Sem, die net ingevallen, weer eens op de precies de juiste plek staat om de aanval succesvol af te ronden. Bijna op dezelfde manier komt de 0-7 tot stand. Weer geeft Arne de bal op maat voor, alleen staat ditmaal Gregory paraat om de bal in de touwen te werken.
    De eindstand 0-8 wordt bepaalt doordat Vince een vrij trap hoog voor de pot weet te controleren en met een volley binnen te werken.
    Weer een klinkende overwinning voor de mannen van C2, met ook zeker de complimenten aan de verdediging die de aanvallers van Excelsior volledig onder controle hadden.

Na de wedstrijd ging heel de ploeg mee terug naar de Herdgang waar een maaltijd klaar stond. De jongens die met de C1 mee waren sloten zich aan hierbij aan, en na het eten gingen de reis richting het stadion om gezamelijk de wedstrijd PSV-Vitesse te kijken. Vanuit een skybox hadden de jongens onder het genot van een hapje en een drankje een prima uitzicht op de wedstrijd, en ondanks de uitslag hadden ze nog een zeer verdiende gezellige avond.