7 november, 00:00
Aston Villa logo
PSV A1 logo

PSV A1 VERLIEST IN BIRMINGHAM
    In het met ruim 1.500 toeschouwers gevulde Villa Park speelde PSV A1 zijn vijfde wedstrijd in de Next Gen Series. PSV voetbalde beter dan de thuisploeg, maar moest het op de punten strijd, inzet en hardheid afleggen tegen de jeugdploeg van Aston Villa.
    Een ander manco is dat PSV onvoldoende medogenloos was voor de goal en daardoor de geboden kansen niet benutte. Met name voor rust brak dat de ploeg op.
    Halverwege de eerste helft opende Villa de score met een doelpunt van Burke.
    Ook na de rust kon PSV geen vuist maken en had het onvoldoedne verweer tegen het opportunisme van de thuisploeg. PSV goalie Jesse Bertrams hield het team nog lang in de wedstrijd met een uitstekend optreden.
    Dat Drennan zes minuten voor tijd Aston Villa op 2-0 bracht was slechts een bevestiging van de strijdlust van de thuisploeg.

PSV: Bertrams, Brenet, Koch, Hendrix, Heesakkers (De Wijs), Horsten, Overbeek, Mahmoed (Leemans), Alberto Antonio (Sanoh), Vloet(Jakobsen) en Bakkali;
    Aston Villa: Hill, Barton, Bateman, Lyden, Devine, Watkins-Clark, Graham, Carruthers, Drennan, Burke en Grealish.