5-0
7 oktober, 00:00
PSV D2 logo
RKTVC D1 logo

Een bewolkte dag, kil, winderig en af en toe kwam het zonnetje heerlijk door. De messen zijn geslepen de neusjes dezelfde kant op, de strijd gaat beginnen. De eerste 10 tot 15 minuten kon PSV naar hartenlust combineren en dat resulteerde al snel tot een 2-0 voorsprong door doelpunten van Jeroen en Vinnie. Daarna kregen we weer hetzelfde beeld, een verdedigend RKTVC en een zoekend PSV naar de ruimte om te voetballen. 21 Spelers op een helft en een druk van PSV. Vlak voor rust een vrije trap. De hele week was geoefend op lobjes en afstandsschoten. Rai, wiens vader langs de lijn aanwezig was, nam de verantwoordelijkheid. Trainer Niels moedigde zijn pupil nog eens extra aan, een schot van 20 meter, prachtig in de linker boven hoek, een beauty, 3-0 met de rust.
    Na rust hetzelfde beeld als de week ervoor tegen RKVVO en daarvoor tegen andere. Een aanvallend PSV op de helft van de tegenstander. met name de goed verdedigende Joep hield de helft van PSV schoon en onder controle. beide backs waren voortdurend vrij en betrokken bij de opbouw. Een prachtige dribbel van Olivier maakte de weg vrij voor Rai om zijn tweede treffer aan te tekenen. Sven, die al de gehele 2e helft bijna zonder tegenstander voetbalde, probeerde het een keer. Een beken schot van zo'n 20 meter belande van de rechter zijde in de linker bovenhoek. 5-0 voor PSV. dit was tevens de eindstand. Jongens, Trainers en begeleiders Proficiat. leuk dat Thijs deze overwinning weer mee kon maken.