7 september, 00:00
Kloetinge D1  logo
PSV D2 logo

De eerste competitiewedstrijd van het seizoen was uit bij Kloetinge.

De eerste kansjes waren deze ochtend voor PSV. Het vizier stond nog niet op scherp zodat deze mogelijkheden verloren gingen. PSV drukte Kloetinge vanaf het begin van de wedstrijd in de verdediging. PSV creëerde enkele kansen maar PSV was slordig in de afwerking. De openingstreffer viel in de 16e minuut. Een steekpass van Djurre kwam in de voeten van Jur. Hij schoot de bal voorbij de keeper van Kloetinge 0-1. Enkele minuten later was het wederom een steekpass van Djurre. Ditmaal kwam Jeremy vrij voor de keeper en hij tekende de 0-2 aan. PSV hield het veldoverwicht en dit leidde in de 25e minuut tot wederom een doelpunt. Een corner van Mohamed kwam in de voeten van Djurre die volledig vrij stond op de rand van het zestienmeter gebied. Djurre krulde de bal hoog in het doel, 0-3. In de laatste minuten van de eerste helft kwam Kloetinge er enkele keren gevaarlijk uit. Deze kansen werden door Kloetinge echter niet benut zodat de ruststand 0-3 was.

PSV begon sterk aan de tweede helft. In de eerste minuut van de tweede helft zette Heritier goed door aan de linkerkant van het veld. Zijn voorzet werd door de verdediging van Kloetinge slecht weggewerkt. De bal kwam voor de voeten van Djurre die de 0-4 inschoot. Het duurde daarna echter enige tijd voordat PSV wederom gevaarlijk kon worden. Dit kwam vooral omdat PSV vaak de verkeerde keuzes maakte. Kloetinge hield in deze periode van de wedstrijd dan ook vrij eenvoudig stand. In de 47e minuut was PSV dicht bij een doelpunt. Een corner van Mohamed werd door Jeremy tegen de lat gekopt. Enkele minuten later was het Kloetinge die een mogelijkheid had om te scoren. De bal werd door een Kloetinge aanvaller tegen de paal geschoten. PSV was in de laatste minuten van de wedstrijd het meest effectief. In de laatste vijf minuten wist PSV nog vier keer te scoren. In de 56e minuut bracht een diepe bal van Mohamed, Jeremy geheel vrij voor de keeper. Jeremy liet deze kans niet onbenut en tikte de 0-5 binnen. Eén minuut later was het Jur die aan de rechterzijde van het veld goed door ging. Zijn voorzet kwam in de voeten van Jeremy die de 0-6 binnen tikte. In de laatste minuut was het wederom een diepe bal van Mohamed die een aanval inleidde. Zijn bal kwam in de voeten van Heritier. De voorzet van Heritier werd door Jeremy ingetikt 0-7. In blessuretijd schoot Jeremy het laatste doelpunt binnen 0-8.

Strijbosch (Verhoeven), Cox, Lonwijk, De Schutter, J. Munsters (Antonisse), Nassoh, Verschut, N. Munsters, Sillé (Bora Deyonge), Clabbers, Antonisse (Sillé).