7 mei, 00:00
VVV Venlo O15 logo

Let op!
    Deze wedstrijd wordt bij VVV Venlo gespeeld.

Op de doordeweekse donderdagavond trad de o15 in Venlo aan voor zijn laatste competitiewedstrijd in de dit seizoen nieuw opgezette kampioenspoule. Mede door maar liefst 6 gelijke spelen in 13 duels stond de Eindhovense ploeg op een 5e plaats. Eén hoger dan de tegenstander VVV. Mochten de Limburgers echter met meer dan één doelpunt verschil winnen, dan zouden beide teams op de ranglijst van plaats wisselen.

Zaak dus voor PSV om vandaag nog éénmaal alles te geven en zonder kleerscheuren weer de bus richting Eindhoven in te stappen.

Met VVV trof het een lastige tegenstander. Eentje waar eerder deze competitie van verloren werd (1-0 in Venlo), en omdat door omstandigheden de thuiswedstrijd van PSV wederom in het VVV-stadion afgewerkt werd, een prima gelegenheid voor revanche.

De eerste helft was er sprake van echt "zomeravondvoetbal". Het spel was van beide kanten rommelig. Desondanks kregen beide ploegen kansen. De grootste was voor Yasin Aalillou die in de 14e minuut door Tijn Daverveld vrijgespeeld werd en alleen richting VVV doel gestuurd werd. Helaas ging zijn inzet aan de verkeerde kant van de paal naast.

Keeper Lucas Derks was in de eerste helft de beste man van het team. En dat zegt voldoende....

In de tweede helft was het alleen PSV dat de klok sloeg. En dat mocht ook wel in deze "thuiswedstrijd". Helaas ontbrak de echte scherpte bij PSV. Het kreeg in de 2e helft welgeteld 12 opgelegde kansen. Maar Yasin Aalillou, Sekou Sidibe, Mohamed Ihattaren en Davy van den Berg lukten het niet om de doelman van VVV te passeren. Deels door prima keeperswerk, maar ook door het ontbreken van echte scherpte waardoor vaak de bal recht op de keeper getrapt werd.

De enige die scoorde was Mohamed Ihattaren toen die er als de kippen bij was toen de Limburgse goalie een schot van Sekou Sidibe losliet. Helaas werd de goal geannuleerd wegens vermeend buitenspel.

Zo bleef het bij een doelpuntloze pot zomeravondvoetbal. Waarmee het team voor de 7e maal op een gelijkspel bleef steken. En daarmee uiteindelijk op de 5e plaats eindigde.

Lucas Derks; Gregory Kuisch (39' Mees Kreekels), Tijn Daverveld, Vince Colpaert, Joey Verhoeven (45' Amin Doudah); Joep Hakkens, Davy van den Berg (c), Arne Bens (39' Evert Linthorst); Sekou Sidibe, Yasin Aalilou (59' Bryan van Hove), Mohamed Ihattaren.

Geel: Gregory Kuisch (ruw spel)