4-1
7 mei, 00:00
PSV D2 logo
KNVB O13 (Oost Brabant) logo

De bezoekers zetten PSV vanaf het begin van de wedstrijd onder druk. Dit leverde hen in de eerste vijf minuten van de wedstrijd al twee corners op. Beide corners waren gevaarlijk maar er werd niet uit gescoord. In de zesde minuut kwam PSV tot de eerste aanval die uiteindelijk een corner opleverde. Deze corner werd afgeslagen. Uit de daaropvolgende aanval hadden de bezoekers een uitgelezen mogelijkheid om te scoren via een aanval over rechts. De bal stuitte voor de doellijn en daarna tegen de lat waarna de bal werd weggewerkt. PSV kwam in het eerste kwartier van de wedstrijd nauwelijks onder de druk van de bezoekers uit. Daarna kwam PSV beter in de wedstrijd en dit leverde in de 22e minuut een mogelijkheid op voor PSV na een mooie diepe bal van Djurre op Jeremy. Deze kans werd echter niet benut. PSV zette de bezoekers nog meer onder druk en in de laatste minuut van de eerste helft leverde dit een doelpunt op na een fout bij het uitverdedigen van de bezoekers. De bal kwam uiteindelijk bij Mohamed die met een schot vanaf ruim 20 meter de bal over de keeper binnenschoot, 1-0.

PSV zette vanaf het begin van de tweede helft de bezoekers onder druk. Het sterke spel leverde in het eerste kwartier van de tweede helft enkele doelpunten op. In de 33e minuut werd een corner bij de tweede paal door Nigel op Luuk gekopt. Luuk tikte vervolgens simpel binnen 2-0. Enkele minuten later kreeg PSV een vrije trap buiten het strafschopgebied in de buurt van de cornervlag. De vrije trap van Mohamed werd door Nigel ingekopt, 3-0. Drie minuten later stuurde Mathijs met een diepe bal Luuk weg. Met een mooie bal passeerde Luuk de keeper, 4-0. PSV nam in het laatste kwartier van de wedstrijd gas terug en de bezoekers kregen enkele mogelijkheden om te scoren. In de 45e minuut kregen de bezoekers een kans na balverlies op het middenveld. De voorzet ging echter aan iedereen voorbij. Drie minuten later werd een afstandsschot van ruim 25 meter door de bezoekers net over geschoten. De bezoekers bleven aandringen. PSV kreeg nog één mogelijkheid om de score op te voeren. Het schot van Genrich werd echter door de keeper gekeerd. Vijf minuten voor tijd wisten de bezoekers wel te scoren. Nadat een speler zich vrij had gespeeld, schoot hij hard de 4-1 binnen. Dit was ook de eindstand.

Strijbosch (Verhoeven), N. Munsters (Cox), Lonwijk, De Schutter, J. Munsters (Verschut), Tielemans, Clabbers (Antonisse), Verschut (Doudah), Antonisse (Sillé), Nassoh, Van der Burgt (N. Munsters).