7 maart, 00:00
PSV O19 logo
Feyenoord O19 logo

Foto's van Mariska van der Kolk zijn hier te vinden.

Feyenoord op bezoek staat altijd garant voor een leuke partij voetbal. Zo ook vandaag. Het publiek kon genieten van een leuke pot die alle kanten op kan. Feyenoord begint sterk maar kan de kansjes niet benutten. De beste kansen zijn voor ons maar de scherpte ontbreekt en we zijn wat slordig in de afwerking. Ook Feyenoord krijgt wat kansen om hun aanvallen af te ronden maar ook hier is het euvel hetzelfde als bij ons.
    Na de rust komt Feyenoord iets beter uit de pauze en krijgt een paar opgelegde kansen maar telkens is het Yannick die hun aanval weet te stoppen en zijn doel nog steeds schoon houdt. Maar na bijna 70 minuten is het dan toch raak als Idrissi van Feyenoord een Aktie maakt in het strafschopgebied en wordt neergelegd. Penalty. Jari Schuurman gaat achter de bal staan en weet Yannick te verslaan. Nu moeten we op jacht naar de gelijkmaker. Er komen wat omzettingen in het team en de ballen worden met iets meer regelmaat voor de goal van Feyenoord gegooid. Feyenoord komt een paar keer goed weg maar dan toch vier minuten voor het einde is een bal in de zestien die via diverse spelers wordt geraakt maar als laatste is Ryan alert en knalt de bal tegen de touwen. 1 – 1.
    Voor de beide partijen is deze uitslag wel te accepteren maar vandaag had zomaar een team met de winst naar huis kunnen gaan. Iets meer scherpte voor de goal en je beloont jezelf met drie punten. Dit geldt voor beide teams.
    Hopelijk is de stijgende lijn nu ingezet en volgende week komt ADO op bezoek. Dus succes.