7 maart, 00:00
PSV O17 logo
Sparta Rotterdam O17 logo

Afgelopen zaterdag speelde PSV O.17 de thuiswedstrijd tegen Sparta O.17.
    Na een aftastende beginfase was het PSV dat in de 12e minuut van de wedstrijd op voorsprong kwam. Na goed doorzetten aan de linkerkant van Lassana Faye omspeelde hij 3 verdedigers en schoot hij de bal in de verre hoek 1-0.
    PSV speelde goed georganiseerd en controleerde de wedstrijd Sparta was 1 keer gevaarlijk via een afstandsschot maar met een knappe redding hield Mike van de Meulenhof zijn doel schoon.
    Ruststand 1-0.
    In de 2e helft scoort PSV wederom in de 12e min. Na een ingooi aan de rechterkant controleert Dante Rigo knap de bal tussen 3 spelers van Sparta en geeft een knappe assist op Joey Konings. Joey schiet de bal hard en houdbaar in de linkerhoek van het doel 2-0.
    Ruim 10 minuten later beslist PSV de wedstrijd. Een kopbal van Kaan Tanriver uit een indraaiende vrije trap kan nog gekeerd worden door de doelman maar Jaëll Hattu is zeer attent en schiet de rebound tegen de touwen 3-0.
    In de resterende tijd geeft PSV niks meer weg.