1-1
7 maart, 00:00
NAC Breda O13 logo

Beide teams waren de eerste tien minuten van de wedstrijd zoekende. De eerste mogelijkheid na deze fase leverde direct de voorsprong op voor PSV. Een lange bal van Nigel werd door Jayden mooi meegenomen. Door deze mooie aanname speelde hij zichzelf vrij en liep op de keeper af. Met een schot in de verre hoek tekende hij de 0-1 aan. PSV kreeg daarna de wedstrijd volledig onder controle. PSV had diverse mogelijkheden om de score uit te breiden maar een schot van Jur trof de paal en een kopbal van Jayden ging net over. Eén minuut voor rust kreeg Amin een tweede gele kaart en PSV moest verder met tien man.

Ondanks dat PSV in de minderheid was, had PSV de beste kansen in het begin van de tweede helft. Jayden trof echter de paal en Nigel kopte uit een corner net over. In de 41e minuut kwam de thuisclub op gelijke hoogte. Een speler van NAC kon net buiten het strafschopgebied vrij uithalen. Zijn schot ging hoog het doel in, 1-1. PSV kreeg na deze gelijkmaker door snelle uitvallen, een vrije trap en een corner nog diverse kansen om wederom op voorsprong te komen maar het trof geen doel. NAC kon daar weinig tegenover stellen. Vijf minuten voor tijd trof een speler van NAC uit een vrije trap de lat. Voetballend creëerde de thuisclub geen kansen. In de laatste minuut had PSV nog een uitgelezen mogelijkheid om toch met drie punten huiswaarts te keren. De lat, de paal en de keeper verhinderden de voorsprong zodat beide teams met één punt genoegen moesten nemen.

Verhoeven (Strijbosch), N. Munsters (Cox), Matuta La Nkenda Nosa, Lonwijk, Doudah, De Schutter, Braaf, Tielemans, Clabbers (Verschut), J. Munsters (Nassoh), Van der Burgt (Bora Deyonge).