PSV O17 logo

Afgelopen zaterdag speelde PSV O.17 de uitwedstrijd tegen FC Utrecht O.17.
    Op een zeer hobbelig veld ontstond een waar gevecht om iedere bal.
    Vanuit combinatievoetbal was het nauwelijks mogelijk om kansen te creëren.
    PSV was vanuit een corner dichtbij de openingstreffer maar de bal werd van de lijn af gehaald.
    Ruststand 0-0
    In de 2e helft drong PSV iets meer aan. Lennerd Daneels trof met een afstandsschot de paal.
    Maar het was FC Utrecht dat in de 63e minuut op voorsprong kwam. In 1e instantie kon Mike van den Meulenhof nog redding brengen maar in de rebound was hij kansloos. 1-0
    PSV gaf niet op en ging in de laatste fase met opportunistisch voetbal alles of niets spelen.
    Deze instelling werd beloond. Ver in blessuretijd scoorde PSV de verdiende gelijkmaker.
    Kaan Tanriver scoorde na een scrimmage voor het doel van dichtbij.
    Eindstand 1-1.
    Volgende week zaterdag speelt PSV O.17 een thuiswedstrijd tegen Feyenoord O.17.

Mike van den Meulenhof, Lassana Faye, Armando Obispo, Kaan Tanriver, Baggio Wallenburg, Jaëll Hattu, Lennerd Daneels (Tom Scheepers), Leandro Fernandes, Karim Bannani (Cody Gakpo), Joey Konings, Matthias Verreth