0-4
6 november, 00:00
PSV D2 logo
Rubin Kazan U13 logo

Rubin Kazan kwam fel uit de startblokken en zette PSV direct onder druk. PSV kwam in de beginfase nauwelijks onder deze druk uit. Het was dan ook Rubin Kazan dat in de elfde minuut op voorsprong kwam door een snelle combinatie door het hart van de defensie van PSV. Een aanvaller van de bezoekers kwam vrij voor Robin en schoot de bal laag binnen, 0-1. Ook na dit doelpunt gingen de fysiek sterke bezoekers onverminderd in hetzelfde hoge tempo door. Dit leverde hen in de 15e minuut het volgende doelpunt op. Een steekbal door het centrum van de verdediging van PSV werd door een aanvaller van de bezoekers met een boogbal over Robin fraai afgewerkt 0-2. Rubin Kazan hield ook na deze goal het veldoverwicht. In de 20e minuut werd de bal door de verdediging van PSV niet goed weggewerkt. De bezoekers onderschepten de bal en de vrijkomende aanvaller van de bezoekers schoot de 0-3 binnen. In de laatste vijf minuten van de eerste helft kwam PSV iets beter in het spel maar dit leverde verder geen kansen op.

PSV begon de tweede helft beter aan de wedstrijd. De combinaties liepen beter en PSV kon sneller de vrije man vinden. Dit leverde al vrij snel in de tweede helft een kans op. Genrich onderschepte een pass van de bezoekers en ging in volle sprint naar het doel van de tegenstander. Zijn schot ging echter voorlangs. Enkele minuten later had PSV wederom een mogelijkheid. Een kort genomen vrije trap werd door Niek vanaf de rand van de zestien ingeschoten. Met enige moeite kreeg de keeper dit schot onder controle. PSV speelde in deze fase van de wedstrijd voornamelijk op de helft van de tegenstander waarbij het tempo onverminderd hoog bleef. De bezoekers kregen nog een paar kansen door enkele snelle uitvallen. In de 52e leverde dit wederom een doelpunt op voor de bezoekers. Via een klutsbal kwam de bal per toeval in de voeten van een aanvaller van Rubin Kazan. Na een lange sprint van ongeveer 40 meter schoot hij de 0-4 binnen. PSV ging nog op zoek naar de eretreffer. Jeremy kreeg hiervoor nog de mogelijkheid enkele minuten voor tijd nadat de keeper van de bezoekers de bal verkeerd had weggewerkt. Het schot van Jeremy ging echter over het doel. In de slotminuten kregen beide teams geen kansen meer zodat de eindstand 0-4 werd.

Verhoeven (Strijbosch), Cox (Antonisse), Lonwijk, Tielemans (De Schutter), Bora Deyonge, J. Munsters, Verschut, Nassoh (N. Munsters), Sillé, Clabbers (Cox), Van der Burgt (Tielemans)