3-2
6 oktober, 00:00
PSV D2 logo
OJC Rosmalen D1 logo

Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk met welke intentie OJC Rosmalen naar Eindhoven was gekomen. Zij lieten zich inzakken en lieten het spel over aan PSV. PSV kreeg hierdoor de eerste mogelijkheden. In de negende minuut schampte een vrije trap van PSV het hoofd van een verdediger van OJC Rosmalen en de bal ging rakelings voorlangs. Eén minuut later scoorde PSV wel. De opbouw van OJC werd verstoord. Dani Mathieu kwam in scoringspositie en hij schoot de bal hoog in het doel (1-0). Ondanks deze achterstand liet OJC het initiatief aan PSV. De eerste serieuze aanval van OJC in de 17e minuut zorgde direct voor de gelijkmaker. Een mooi opgezette aanval via enkele spelers van OJC werd vlekkeloos afgerond (1-1). Twee minuten later kwam OJC op voorsprong. Door een onnodig ingezette sliding van een PSV-verdediger werd een OJC-speler in het strafschopgebied onderuit gehaald. De daaropvolgende strafschop werd benut (1-2). Het resterende gedeelte van de eerste helft was PSV de bovenliggende partij zonder echt gevaarlijk te worden.

PSV begon de tweede helft agressiever. In de 33e minuut werd een corner door Yorbe Vertessen ingekopt waardoor de stand gelijk werd getrokken (2-2). PSV ging daarna te gehaast op zoek naar een derde treffer en dit leidde tot verkeerde passes en verkeerde keuzes. In de 50e minuut dacht PSV toch op voorsprong te komen. Uit een corner werd de bal in het doel gekopt maar het doelpunt werd afgekeurd wegens hands. Drie minuten later kwam dan toch de voorsprong. Quinn Chirino schoot de bal in de verre hoek onberispelijk binnen (3-2). Dit was ook de eindstand.

Al met al een verdiende overwinning in een lastige wedstrijd tegen een goed georganiseerd spelend OJC Rosmalen.

Camps, Kreekels, Bel (Koolen), Kone (Sambo), Vos, Van der Put (Van Dijk), Timan, Sagov, Mathieu (Chirino), Martens (Kone), Vertessen.