6 oktober, 00:00
PSV C2 logo
MVV O.14 logo

Een wedstrijd met 2 gezichten.

In de eerste helft had PSV heel veel moeite om tot goed spel te komen. Dit kwam niet omdat MVV het ons moeilijk maakten, maar meer doordat onze jongens heel veel balverlies leden. Opvallend was dat we heel weinig initiatief namen om vooruit de oplossing te zoeken, iets waar we normaal gesproken heel goed in zijn. Toch kon Cody Gakpo, 5 min voor de rust, een uitstekende voorzet van Justin Lonwijk succesvol inkoppen waardoor we met een 1-0 voorsprong gingen rusten.

Belangrijk voor de tweede helft was dat we aan de bal betere keuzes moesten maken en dat we weer de lef en durf moesten hebben om er uiteindelijk een goede wedstrijd van te maken. En dat is zeker gelukt!!
    Gezonde agressie in duels met tegenstanders, een keeper die samen met zijn verdedigers stond als een huis, middenvelders die het spel verdeelden maar ook in de zestien meter opduiken, spitsen die mekaar goed wisten te vinden, met als resultaat 7 doelpunten. Complimenten voor de jongens.

Vonk, Dickens (Verhoeven), Fofana, Obispo, Van Breemen (Aalillou) , Wallenburg, Schoonbrood, Lonwijk, Gakpo, Bosma, Catic