1-13
6 oktober, 00:00
DBS F1 logo
PSV F1 logo

Let op!!! Aanvangstijdstip is gewijzigd naar 11:00 uur. Vertrek vanaf de Herdgang wordt nu 9:45 uur.

Vandaag mochten de jongens van F1 aantreden op het prachtige nieuwe sportpark van DBS. Tel hierbij op een prima veldje en een prachtig weertje, en het mag niemand verwonderen dat de jongens er erg veel zin in hadden.
    Binnen de minuut had Bjorn zijn doelpuntje al te pakken en meteen daarna scoorde Luc de 0-2. PSV bleef goed combineren en vond telkens weer een opening in de hechte DBS defensie. Robin ving een uittrap van de keeper op en scoorde beheerst de 0-3.
    James kreeg vervolgens (als één van de weinige keren) een vrije doorgang en wist daar wel raad mee: 0-4.
    Nog voor rust wist PSV 4x te scoren via Ruud (pass van Luc), Luc (korte hoek), James (opnieuw assist Luc) en Ruud (afstandschot).
    In de rust hamerde Bastiaan erop dat de jongens de passeerbewegingen moesten gaan afwisselen.
    Het was echter Joris van DBS die misschien wel stiekum had meegeluisterd. Hij wist de eer voor het erg sportief spelende DBS te redden door de licht geblesseerde Pepijn kansloos te laten: 1-8.
    Verder liet PSV het vandaag niet komen. De tweede helft werd het "Cody-time". Deze rasvoetballer wist maar liefst 5x het net te vinden. Hij nam daarmee de gehele productie van de tweede helft voor zijn rekening.
    De eindstand werd hiermee op 1-13 bepaald.
    Man van de wedstrijd (volgens Bastiaan): Luc!