Sparta Rotterdam O17 logo
PSV O17 logo

Afgelopen zaterdag speelde PSV O.17 de uitwedstrijd tegen Sparta.
    Sparta was vanaf het begin de gevaarlijkste ploeg.
    Al in de 9e min. kwam PSV op een 1-0 achterstand. Het resterende gedeelte van de eerste helft had PSV het meeste balbezit maar wist nauwelijks kansen te creeren.
    Sparta speelde goed georganiseerd en probeerde gevaarlijk te worden via snelle tegenaanvallen.
    Ruststand 1-0
    PSV begon vol goede moed aan de 2e helft maar door slecht verdedigen kon Sparta de voorsprong vergroten.
    Het spelbeeld bleef hetzelfde: PSV had meer balbezit maar Sparta was gevaarlijk via snelle tegenaanvallen. Het was aan de keeper Lasse Mikkelsen te danken dat de achterstand niet groter werd.
    In de 60e min. kon PSV iets terug doen. Na een overtreding in het strafschopgebied op Baggio Wallenburg kreeg PSV een penalty. Deze werd binnengeschoten door Dante Rigo.
    4 minuten later maakte PSV de gelijkmaker. Na goed doorzetten van Baggio Wallenburg kon Joey Konings van dichtbij 2-2 binnentikken.
    Lang kon PSV niet van de gelijkmaker genieten. Binnen 2 minuten scoorde Sparta 3-2.
    In het laatste kwartier was PSV niet meer bij machte om nog gelijk te maken.
    Eindstand 3-2.
    De volgende competitiewedstrijd voor PSV O.17 is op zaterdag 20 september uit tegen ADO Den Haag O.17.

Lasse Mikkelsen, Lassana Faye, Kaan Tanriver, Dante Rigo, Tom Scheepers, Mathias Bonde, Lennerd Daneels, Jaell Hattu (Baggio Wallenburg), Karim Bannani (Roel van Linschoten), Matthias Verreth, Joey Konings