5-0
6 september, 00:00
UNA/ Brinvast D1 logo

PSV begon sterk aan de wedstrijd en kon vanaf het begin gemakkelijk de vrije man vinden. Toch was het UNA dat in de zevende minuut een kans kreeg om op voorsprong te komen na balverlies van PSV. De speler van UNA kwam vrij voor Robin maar met een boogbal speelde hij de bal maar net naast het doel. De eerste doelpoging van PSV kwam in de twaalfde minuut. Het afstandsschot werd echter door de keeper van UNA gekeerd. Eén minuut later was het dan toch PSV dat op voorsprong kwam. Na een pas van Joost kwam Jur vrij voor de keeper. Deze mogelijkheid liet Jur niet onbenut en hij scoorde de 1-0. PSV speelde in het resterende gedeelte van de eerste helft sterk, had ook een veldoverwicht, maar creëerde nauwelijks kansen. De ruststand was dan ook 1-0.

PSV ging de tweede helft op dezelfde voet verder. In de 33e minuut speelde Amin zich na een mooie actie knap vrij. Zijn schot werd door de keeper van UNA gekeerd. Eén minuut later ging Djurre op avontuur. Hij slalomde door de verdediging van UNA en passeerde de keeper, 2-0. PSV zette UNA nog verder onder druk en kreeg daardoor enkele mogelijkheden. In de 40e minuut stuurde Thomas met een diepe bal Niek weg. Zijn voorzet werd door Jeremy ingetikt 3-0. Even later probeerde Joep de keeper van UNA van afstand te verschalken. Zijn schot kwam echter op de lat. In de 49e minuut kreeg UNA een uitgelezen mogelijkheid om te scoren. Peter redde echter uitstekend op de inzet van de UNA-speler. UNA zat er doorheen en dat leverde in de laatste tien minuten nog enkele mogelijkheden en twee doelpunten op. In de 53e minuut speelde Djurre een mooie bal op Joost. Joost speelde de bal door op Jeremy die met een lob de 4-0 aantekende. In de 57e minuut probeerde Nigel met een spectaculaire omhaal te scoren maar zijn poging miste maar net het doel. Eén minuut later scoorde PSV wederom na een diepe bal van Nigel op Amin. Amin kwam vrij voor de UNA-goalie en scoorde in de verre hoek de 5-0. Dit was ook de eindstand.

Verhoeven (Strijbosch), Cox (Lonwijk), De Schutter, Lonwijk (Bora Deyonge), Van der Burgt (Verschut), Tielemans, Antonisse, Nassoh (Clabbers), Clabbers (Doudah), J. Munsters (Van der Burgt), N. Munsters.