6 september, 00:00
SBC F1 logo
PSV F1 logo

Vandaag opende PSV de competitie in Son tegen SBC F1. Op een mooi complex (2 kunstgrasvelden!) werd in alle vroegte afgetrapt. Het is natuurlijk de vraag hoe sterk deze lichting daadwerkelijk is, en of men het enorm sterke F1 van vorig seizoen kan doen vergeten.

Vanaf de aftrap was het duidelijk dat het vandaag eenrichtingsverkeer richting SBC doel zou worden. Voordat iedereen goed en wel de slaap uit de ogen had gewreven had Arne al 2x het net weten te vinden. Bij het eerste doelpunt scoorde hij in 2e instantie, bij zijn 2e doelpunt was Joey de voorbereider.
    Na deze treffers gingen te veel spelers op zoek naar doelpunten, maar telkens liep men zich vast of vond men de keeper op hun weg. Toch wist men vlak voor rust de score naar een veilige marge te tillen, en nu was het de beurt aan de overijverige Sem die 2x wist te scoren. De 0-3 werkte hij direct vanuit een corner binnen en de 0-4 was een klasse solo, waarbij de volledige verdediging werd zoekgespeeld.
    Met deze stand ging men rusten.
    De tweede helft schakelde F1 nog een tandje bij, en viel er voor het dappere SBC niets meer in te brengen.
    Tijn opende het doelpuntenfestijn door hard, hoog en zuiver binnen te knallen: 0-5
    Sem zijn doelpuntenhonger was nog niet gestild en via zijn linker, de paal en vervolgens zijn rechter wist hij het vrije hoekje te vinden: 0-6
    Tijn schoot vervolgens een vrije trap direct binnen en was even later betrokken met een mooie combinatie die Davy wist af te ronden: 0-7 en 0-8.
    De laatste 3 doelpunten kwamen van jongens die al eerder gescoord hadden: Tijn, Arne en Sem.
    Eindstand 0-11
    Opvallend: "slechts" 4 verschillende doelpuntenmakers, waarvan 3 normaal gesproken niet in de aanval spelen!