2x
    Justin Lonwijk

Joey Konings
  3. Bijzonderheden

De 2-0, gescoord door Lennerd Daneels, wordt door de scheidsrechter toegekend aan de keeper van Willem II

4. Wedstrijdverslag

Het Verslag

Na de teleurstellende nederlagen in de laatste twee wedstrijden in de kampioenspoule spelen we eigenlijk geen finales meer. Het zijn meer halve finales. Na de wederopstanding in de wedstrijd tegen N.E.C., een halve finale voor de beker zette het herstel zich in. Nu dus in de kampioenspoule ook weer halve finales.  Finales spelen is inderdaad moeilijk want dat blijkt zondagmiddag ook weer in het grote mannenvoetbal.

Vandaag is Willem II de tegenstander en dit is ook weer een gevaarlijke tegenstander gezien de uitslagen van Willem II de laatste weken. We beginnen fel en we zien weer iets terug van de agressie en de wil om te winnen. We zijn de betere partij vandaag. Willem II komt er eigenlijk niet aan te pas.  Voor rust weten al twee keer te scoren, een keer uit een mooie aanval die afgerond wordt door Justin. De tweede goal komt uit een corner van Lennerd. Al wordt deze goal door de scheidsrechter na afloop op het conto van de keeper van Willem II geschreven. Maar rouwig zijn we daar natuurlijk niet over.

Na de rust blijven we uit hetzelfde vaatje tappen en Joey en opnieuw Justin weten de score naar 4-0 te tillen. Een verdiende en overwinning, met misschien wel een iets te lage uitslag. Willem II heeft vandaag geen enkele kans gekregen en staat dan ook met lege handen om kwart voor vier. Nu nog drie halve finales in de kampioensrace en dan als laatste de finale. En dat is de bekerfinale. Tegenstander is nog niet bekend maar na de volgende week weten we meer.

Opstelling: Van de Meulenhof, Teze, Soulas, Obispo, Bannani, Sadilek, Daneels, Fernandes, Konings (68e Kun), Lonwijk (78e Schoonbrood) en Gakpo.