6 mei, 00:00
PSV E logo
Gudok E logo

wedstrijd 9:9
    In plaats van de training staat vanavond een wedstrijd 9-9 op het programma en wel tegen Gudok uit Tilburg welke met de E1 en de E2 ook in de 1e klasse uitkomen.
    De wedstrijd wordt gespeeld in 3 bedrijven (het zijn geen helften meer) van 20 minuten. Een goede oefening voor het tournooi 9-9 a.s. zaterdag.
    Vanaf de eerste minuut zien we goed combinatiespel van PSV zijde en wordt de bal goed rondgespeeld. Echter tot serieus gevaar leidt dit niet. Gudok heeft de verdediging goed staan en houdt veel mensen achter de bal. De eerste kans noteren we na 5 minuten als Arne met een schot de keeper test en Greg net niet bij de rebound komt. Vervolgens een mooie actie van Yassin , maar Koen had het vizier net te hoog staan. Gudok laat nu ook zijn tanden zien en achterin moeten even wat zeilen bijgezet worden. Even later is het dan toch raak. Na een knappe actie van Davy aan de linkerkant stelt hij Arne in de gelegenheid de 1-0 te scoren. Gudok kruipt meer uit zijn schulp en Niels kan nog net de uitval van Gudok onderscheppen. PSV krijgt weer een goede mogelijkheid nadat Koen Arne vrijspeelt, maar zijn schot gaat over. Direct hierna een mooie combinatie door de midden. Via Rico, Koen en Arne wordt met one-touch voetbal Greg bereikt, maar zijn schot gaat naast. Net voor het einde van het 1e bedrijf is er nog een schot van Arne te noteren welk goed door de keeper wordt gepareerd.

In het 2e bedrijf komen er bij PSV 7 nieuwe krachten, terwijl Gudok met 3 wissels doorwisselt. PSV krijgt direct een goede kans. Een goede uittrap van Kyan wordt opgepikt door Joop die het veld oversteekt en Sem bereikt, maar zijn inzet beland nog naast het doel. Gudok laat zich ook nog zien met uitvallen, maar Tijn, Jay en Bryan blijven de baas waardoor onze keepers nog niet in verlegenheid komen. PSV blijft de sterkere ploeg en op een voorzet van Davy kopt Joop over. Bij een kopbal van Sem na een corner van Jay ligt de keeper in de weg. PSV krijgt nu meer kansen en na een actie van Benji komt Sem net te kort. Halverwege het 2e bedrijf is het dan toch Sem die zelf zijn aanval opzet en ook knap binnenschiet 2-0. Een mooie aanval over links via Bryan, Davy en Arne had meer verdiend. Dan maar weer eens over rechts waar Jay een aanval opzet en Joop vindt. Deze ziet Sem vrijstaan en de 3-0 is binnen. Het verzet van Gudok lijkt nu gebroken, want even later vindt wederom Joop Sem die zijn hattrick voltooid.

Direct na aanvang van het 3e bedrijf is er een mooie aanval van Gudok te zien, echter de afronding kan Kyan niet in gevaar brengen. PSV is het even kwijt, want even later moet Kyan knap redden op een Tilburgse inzet. Echter na een hoekschop van Bryan scoort Joop uit een scrimmage de 5-0. Na 10 minuten worden de PSV krachten weer ververst en zet PSV nog eens aan, terwijl bij de tegenstander de accu leeg begint te raken. Na een goede pass van Rico speelt Joey zijn man uit, maar zijn schot wordt in 1e instantie nog door de keeper verwerkt. Echter een fitte Greg is er dan als de kippen bij om hem nog binnen te schieten. Gudok kromt nog eens de rug en Pepijn moet alles uit de kast halen om een tegentreffer de voorkomen. Aan de andere kant ziet Niels zijn schot gestuit en schiet Joey PSV 7e binnen. Nog 5 minuten te spelen en Greg zet aan voor een dribbel a la Messi, maar wordt door de keeper gestuit. Een minuut later is het dan toch Greg de na een uittrap van Pepijn scoort. Net voor het einde bepaald Greg ook de eindstand van 9-0 na een voorzet van Davy.