46.) 3-0 Sekou Sidibe
    50.) 3-1
    60.) 4-1 Sem v/d Broek (assist: Sekou Sidibe)

Wedstrijdverslag:
    PSV speelde vandaag tegen een concurrent met de tot dan toe minst gepasseerde verdediging. PSV speelde geduldig, uiterst geconcentreerd en daarbij nagenoeg foutloos tegen een goed gegroepeerd en gedisciplineerd spelend FC Den Bosch. PSV had bijna 80% balbezit, maar kwam niet of nauwelijks door de stugge verdediging van FC Den Bosch heen. Vandaag moest de opening klaarblijkelijk maar komen uit een individuele actie. Op slag van rust scoorde PSV na zo’n schitterende fluwelen individuele actie.
    Ook in de 2e helft hetzelfde spelbeeld. PSV dicteerde het gebeuren in het veld en FC Den Bosch loerde op de fouten van PSV. Maar, FC Den Bosch maakte uiteindelijk zelf de fouten en PSV profiteerde optimaal van deze missers. Binnen 2 minuten was de wedstrijd dan ook definitief gespeeld. Na balverlies van PSV op het middenveld scoorde FC Den Bosch nog onverdiend tegen. Slechts voor de statistieken, want het slotakkoord was voor PSV, 4-1. Nog 3 finales te gaan en dan is de buit binnen. Volgende week te beginnen met de uitwedstrijd tegen het altijd lastige Helmond Sport.