0-4
6 april, 00:00
Nuenen D1 logo
PSV D2 logo

PSV begon geconcentreerd aan de wedstrijd. De bal werd snel rondgespeeld en Nuenen liep achter de feiten aan. In de 8e minuut had PSV de eerste mogelijkheid om te scoren. Een goed genomen corner werd rakelings over gekopt. PSV kreeg meer en meer een overwicht. In de 17e minuut werd de bal, na een misser in de defensie van Nuenen, tegen de paal getikt. PSV behield het veldoverwicht en een doelpunt kon niet uitblijven. Dit gebeurde dan ook in de 29e minuut. Een knappe steekbal van Dani werd door Yorbe door de benen van de keeper van Nuenen getikt, 0-1. Dit was ook de ruststand.

PSV ging de tweede helft op dezelfde voet verder. In de 37e minuut werd Thijs binnen de 16 ten val gebracht. De terecht toegekende strafschop werd door Yorbe strak ingeschoten, 0-2. Enkele minuten later werd de score verder uitgebreid. Een vrije trap van Dani werd door Shurandy, in een mĂȘlee aan spelers, ingekopt, 0-3. PSV had nu de wedstrijd volledig in handen. Nuenen drong niet verder aan en probeerde de schade te beperken. In de 49e minuut kwam PSV nog tot scoren wederom uit een vrije trap. Nuenen kon de vrije trap van Jochem niet goed wegwerken. Uiteindelijk kwam de bal bij Dani terecht die van dichtbij hard inschoot, 0-4. PSV bleef Nuenen onder druk houden maar er werd niet meer gescoord. De eindstand was dan ook 0-4.

Camps (Derksen), Vos, Kreekels, Koolen, Sambo, Van der Put (Van Dijk), Mathieu (Van der Put), Van Dijk (Timan), Martens (Chirino), Chirino (Sagov), Vertessen (Martens).