3-3
6 april, 00:00
FC Eindhoven O12 logo

Vandaag stond de 1e play-off wedstrijd op het programma, uit tegen FC Eindhoven. De laatste 2 ontmoetingen werden beiden met een overwinning afgesloten. De eerste helft was erg onrustig. FC Eindhoven probeerde PSV vast te zetten op eigen helft. PSV had moeite om hier onderuit te komen. Dit resulteerde in de 10e en 19e minuut dan ook voor doelpunten in het voordeel van de thuisploeg. De 2e helft kreeg PSV meer grip op de wedstrijd. Overal op het veld wisten ze de vrije man te vinden. In de 35e minuut scoorde PSV vanuit een korte corner van Djurre en Mohamed Ihattaren de aansluitingstreffer, 2-1. 10 minuten later was het weer Mohamed Ihattaren die diep gestuurd werd. Daarbij wilde hij de keeper omspelen, die daarop een overtreding maakte om Mohamed af te houden van een doelpunt. Een penalty, Mohamed Ihattaren zelf achter de bal en hij schoot koelbloedig en hard in de rechterhoek. Score 2-2! Net voor het einde van de 2e helft kreeg Eindhoven een vrije trap op de rand van de 16 die achter keeper Robin Verhoeven belandde. 3-2 in het voordeel van FC Eindhoven. Dit was ook tevens de ruststand. De 3e helft was nog maar amper bezig of Jur Clabbers werd diep gestuurd door Mohamed Ihattaren en rondde deze kans feilloos af, 3-3. PSV drukte door maar wist uiteindelijk niet meer te scoren. Eindstand in deze 1e play-off wedstrijd 3-3. Een zwaarbevochten 1e helft en een goede 2e en 3e helft. Volgende week zaterdag komt competitiekampioen VVV Venlo op bezoek voor de strijd om het play-off kampioenschap.