FC Groningen A1 - PSV A1

 1. dinsdag 5 november 00:00

  De Uitslag


 2. En dan heb je een regenachtige dag midden in de week en wat ga je dan doen? Dan rij je even naar Groningen voor een wedstrijd in de eredivisie. En wat is Nederland dan mooi vanuit een warme bus en de regen gutst tegen de vooruit. De tussenstop was perfect en de verzorging was top.
  Dan de wedstrijd op een mooi maar ze…. (sorry) kletsnat kunstgrasveld waar ze de verlichting wel konden aanpassen. En met zo’n weer dus ook eenzelfde wedstrijd. Over en weer maar voor beide ploegen geen echt uitgespeelde en goede kansen. Na een klein half uur lukt het Moussa toch om een goede aanval op te zetten en vanaf rechts geeft deze een voorzet naar Ryan die met een geweldige streep Niels weet te bereiken die in de zestien staand de bal werkelijk als een kanonskogel in het doel schiet en het net laat bollen. Helaas is dit ook de enige keer dat het net bolt omdat er een bal wordt ingeschoten de andere bollingen zijn door de wind en de regen. (Ik moet er wel bij zeggen dat de meeste regen door het net heen ging).
  En na een douche van zo’n anderhalf uur floot de scheids af en wisten we dat de drie punten toch mee de bus ingingen en dat rijd toch een stuk gezelliger huiswaarts dan met een nederlaag. We zijn in ieder geval voor een weekend koploper. Na een vrij weekend is de volgende tegenstander Fc Twente uit. Dus alvast succes.
  Tot de volgende keer. Houdoe.


  De la Paz, van Vlerken, Alberto, de Wijs, Groenendijk, Mahmoed, Sanoh, Baysal (89ste Lamers), Wouters (60ste Berden), Rommens, Hiwat (65ste Lundqvist)