PSV O19 - VA N.E.C. JO19-1

 1. zaterdag 5 oktober 14:00

  De Uitslag

 2. De Statistieken

 3. Honderd procent score blijft intact

  PSV O19 heeft na de mooie zege op Ajax in Amsterdam wederom een overwinning geboekt. Op de eigen PSV Campus De Herdgang werden de leeftijdsgenoten van NEC aan de kant gezet.

  Vlak voor het rustsignaal viel het eerste doelpunt. Een voorzet van Daniels was op maat voor Antonisse en de nummer tien kopte binnen. Na de rust breidde de ploeg van Ruud van Nistelrooy de voorsprong uit. Een speler van NEC ontving een rode kaart na een harde overteding op Thomas waarna Madueke met twee doelpunten de wedstrijd besliste. Na een goede aanval via Daniels en Sambo kwam de bal bij de Engelsman terecht. Hij schoot vanaf de zestienmeter in de verre hoek binnen. Even later mocht Madueke aanleggen voor zijn tweede, nadat Sambo werd neergehaald in het strafschopgebied.

  Zo wint PSV O19 met 3-0 van NEC en speelt het na de interlandperiode de zesde competitiewedstrijd van het seizoen tegen FC Twente.

  Opstelling:
  Delanghe; Sambo, Kreekels (83/Lonwijk), Vos, Oppegard; Matuta, Timan (80/Doudah), Antonisse (69.Kjolo); Madueke, Daniels (73/Van Duivenbooden), Thomas.