0-3
5 oktober, 15:00
PSV O17 logo
Vitesse JO17-1 logo

Na een paar weken zonder wedstrijden door diverse omstandigheden was het vandaag eindelijk weer zover om op het veld te mogen. Vitesse was de tegenstander. Alle omstandigheden zijn goed. Het weer is prachtig het publiek is aanwezig en benieuwd naar ons optreden. Het enige minpuntje is misschien wel de voorbereiding maar we zullen zien of dit klopt.

De scheidsrechter fluit voor het begin en dan gaat het snel. Binnen één minuut en 20 seconden is het al raak. Een aanval van Vitesse over links wordt afgemaakt en de achterstand is daar. De mouwen opstropen en opnieuw beginnen zou je zeggen en Vitesse deed dat ook. Na tien minuten is er wat getreuzel in het doelgebied of liever op de doellijn en de speler van Vitesse profiteert en de 0-2 is een feit.

Na de rust willen we het inderdaad anders aanpakken, ook na de speech van de trainer in de kleedkamer. Nog net binnen het uur is het weer Vitesse dat richting onze goal komt en opnieuw doeltreffend is. 0-3. In het verdere verloop van de wedstrijd weten we het tij niet meer te keren en krijgen zo een kansloze nederlaag op ons bord. Wat meer verontrustend is, is dat er diverse spelers van ons (normaal zijn dat meestal de tegenstanders) die met kramp, vermoeidheid en andere blessureverschijnselen de wedstrijd moeten verlaten. En zo eindigen we dan ook na de toegestane vijf wissels de wedstrijd met negen spelers.

Helaas mannen, vandaag was het niet onze dag. Maar volgende week krijgen we weer een nieuwe kans en dan, dan gaan we deze uitglijder beslist rechtzetten.