3-1
5 oktober, 00:00
PSV C2 logo
VVV/HS O14 logo

Een week na de overtuigende overwinning van 0-10 op FC Dordrecht stond de wedstrijd tegen VVV/HS op het programma.
    Het werd een leuke wedstrijd die lekker op en neer ging, waar PSV als winnaar is uitgekomen.
    VVV/HS probeerde PSV onder druk te houden, maar PSV kwam daar voetballend goed onderuit.VVV/HS kreeg daardoor wel de mogelijkheid om enkele snelle uitbraken te doen. Voor beide ploegen resulteerde dit in meerdere kansen, waarvan Sekou er een verzilverde door met een daverend afstandschot de score te openen. 1-0.
    Na de openingscore ging VVV/HS op zoek naar de gelijkmaker. Dit resulteerde in enkele goede kansen, echter redde eerst Benji nog op de doellijn, en verrichte Pepijn daarna nog een mooie save, waardoor PSV op voorsprong de rust inging.
    In de 6e minuut van de tweede helft wist VVV/HS op gelijke hoogte te komen door een fout in de verdediging van PSV af te straffen. 1-1. PSV raakte hierdoor echter niet van slag, en lang heeft het niet gelijkgestaan. In de 10e minuut wederom een afstandschot van PSV die, lichtelijk getoucheerd, met een mooie boog over de keeper in het doel viel. Schutter: Mathijs Bell. 2-1
    Het bleef een leuke wedstrijd met aan weerzijde kansen, maar in de 21e minuut wist PSV de wedstrijd definitief te beslissen. Na een mooi aangesneden voorzet van Jochem wist Gregory de bal fantastisch in te koppen. 3-1.
    Dit was uiteindelijk ook de eindstand. Een verdiende overwinning voor een hardwerkende ploeg.