1-0
5 oktober, 00:00
PSV A1 logo
FC Utrecht A1 logo

En de trein dendert voort. FC Utrecht is vandaag in een spannende wedstrijd uiteindelijk met 1 – 0 verslagen. Nadat onze nieuwe stadionspeaker (Art L.) ons op het veld heeft begroet zijn we klaar voor de nieuwe strijd.
    Na een goed begin zijn we fel en na drie minuten kan Ryan ons op een voorsprong schieten maar het lukt hem niet om de schitterende pass van Niels langs de keeper te plaatsen en de voorsprong op t bord te zetten. Utrecht is feller en heeft wat meer balbezit en dus een (daar is ie weer) optisch overwicht. Echt uitgespeelde kansen komen er niet en alleen Hiwat heeft nog twee mogelijkheden maar die gaan er niet in. Zo gaan we de rust in met een 0 – 0 stand.
    Na de rust moeten we zo doorgaan maar de gehoopte doelpunten blijven duur vandaag. Met nog iets meer dan een kwartier te spelen is het dan eindelijk onze ingebrachte snelle (roadrunner) Junior die een voorzet van Ryan vanaf links goed weet binnen te tikken en zo staat de 1 – 0 op het bord.
    Het blijft de hele rest van de wedstrijd spannend maar er veranderd niets meer in deze stand en zo zijn de punten binnen. Wel moet ik erbij zeggen dat de gelukkigste deze typische nulnul wedstrijd heeft gewonnen.
    Nu eerst dinsdag een oefenpot tegen Una en dan op naar een verdiend rustig weekend tenminste voor hen die geen interlands hebben. En wie wil dat niet als jonge voetballer.
    En hij was er weer aan de bar bij Guus: Sla nooit een man met een bril, met de vuist komt harder aan.
    Tot volgende week.

Meer foto's van deze wedstrijd (gemaakt door Cees Admiraal) zijn hier te vinden.

de la Paz, van Vlerken, Alberto, de Wijs, Groenendijk, Mahmoed, Sanoh, Baysal (85ste Lamers), Wouters (64ste Junior),Rommens, Hiwat