0-6
5 oktober, 00:00
JEKA D1 logo
PSV D2 logo

JEKA begon vanaf het eerste fluitsignaal vroeg druk te zetten. Het was dan ook JEKA dat de eerste mogelijkheid had om te scoren. In de vierde minuut werd de bal echter door een speler van JEKA voorlangs het doel geschoten. JEKA hield in het begin van de wedstrijd een licht overwicht. Na 10 minuten kwam PSV beter in de wedstrijd. Dit leverde enkele minuten later het eerste doelpunt op dat werd ingeleid door een mooie actie van Niek aan de rechterkant van het veld. Zijn voorzet werd door Jeremy ingetikt 0-1. Twee minuten later werd de score verder uitgebreid. Wederom werd de aanval ingezet over de rechterkant van het veld. Thomas schoot vanaf rand strafschopgebied de bal hard in. Dit schot werd door de keeper gekeerd maar Djurre was attent en tikte de 0-2 binnen. PSV ging beter combineren maar de daaruit voortkomende mogelijkheden werden niet benut. De ruststand was dan ook 0-2.

In de tweede helft begon JEKA wederom vroeg druk te zetten. PSV kwam er voetballend goed uit en dit leverde PSV in de 35e minuut wederom een kans op. Jur schoot de bal echter in het zijnet. PSV voerde de druk op en de aanvallen volgde elkaar snel op. In de 39e minuut werd een goede mogelijkheid van PSV nog door de keeper van JEKA weggewerkt. De bal kwam voor de voeten van Mohamed. Ook zijn schot werd door de keeper gekeerd echter nu was het Luuk die attent reageerde en de bal intikte 0-3. PSV drukte JEKA verder in de verdediging. In de 48e minuut werd Mohamed binnen het strafschopgebied neergelegd. De strafschop werd door Mohamed zelf ingeschoten 0-4. Het verzet van JEKA was nu gebroken en PSV drukte verder door. In de 51e minuut kwam een diepe bal van Djurre in de voeten van Jeremy. Jeremy liet deze kans niet onbenut en tikte de 0-5 binnen. Drie minuten voor tijd kon de keeper van JEKA een schot van Djurre niet voldoende wegwerken. Jur reageerde attent en tikte de 0-6 binnen.

Verhoeven (Strijbosch), Cox, Lonwijk, Bora Deyonge, J. Munsters (Verschut), Tielemans, Verschut (Doudah), Nassoh, N. Munsters, Antonisse (Clabbers), Van der Burgt (Antonisse).