39.) 2-3: Yorbe Vertessen (assist: Mohamed Ihattaren)
    40.) 2-4: Beslan Sagov (assist: Yorbe Vertessen)
    47.) 2-5: Thijs Martens (assist: Dennis Vos)
    55.) 2-6: Yorbe Vertessen (assist: Mohamed Ihattaren)

Wedstrijdverslag:
    Vandaag moest PSV de eerste tegendoelpunten incasseren. Helmond Sport speelde naar vermogen, met veel strijd en inzet. PSV daarentegen was ongeconcentreerd en veel te gemakzuchtig - met name in de eerste helt – en kwam daardoor 2x op achterstand. Met de rust in de kleedkamer werd duidelijke taal gesproken. In de tweede helft tapte PSV daarom ook uit een geheel ander vaatje. PSV greep de tegenstander nu bij de lurven en gaf nu geen kans meer weg. Binnen 10 minuten scoorde PSV 3x met enkele flitsende acties en brak daarmee definitief het dappere verzet van Helmond Sport. Zelfs met iets meer scherpte en concentratie in de aanval had de score nog zo maar in de dubbele cijfers kunnen eindigen, maar dat bleef Helmond Sport uiteindelijk bespaard en stopte de teller vandaag op 6-2 in het voordeel van PSV.