4-0
5 oktober, 00:00
FC Den Bosch U12 logo

Na de goede wedstrijd van vorige week, hadden we er alle vertrouwen in dat we vandaag voor het eerst zouden gaan winnen. Martijn en Tim deden met de E1 mee en Genrich, van de D2, deed met ons mee.
    In de eerste helft speelden we niet sterk. We hadden moeite in de opbouw en wisten maar één mogelijkheid te creëren. Genrich stuitten op de keeper van Den Bosch. Helaas wist Den Bosch van onze slordigheid te profiteren en scoorde wel. 1-0.
    Dit moest in de tweede helft beter. We moesten zorgvuldiger zijn in de opbouw zodat we lekker aan voetballen toe zouden komen. Maar dit lukte ons niet. We kregen een paar kleine mogelijkheden maar wisten niet te scoren. Ook Den Bosch werd niet meer gevaarlijk.
    In de derde helft hoopten we dat de wedstrijden konden kantelen. Snel scoren en een overwinning mee naar huis nemen was het plan. Er werd hard gewerkt, maar we waren nog steeds slordig en onrustig aan de bal. FC Den Bosch strafte dat genadeloos. Ze scoorden drie keer en wonnen met 4-0.
    We hebben vandaag niet goed gespeeld en daardoor konden we geen vuist maken tegen Den Bosch. Volgende week spelen we thuis tegen VVV, dan hopen we op een betere wedstrijd.