2-3
5 oktober, 00:00
Vitesse/AGOVV B1 logo
PSV B1 logo

PSV begon goed aan de wedstrijd. Ze hadden er duidelijk allemaal zin in en daardoor kwamen ze prachtig na zeven minuten tot scoren. De voorzet kwam van Okan Köse en Anthony van den Hurk kopt hem fraai binnen. Toen verzwakte PSV een beetje, daardoor werd het 1-1. Maar zoals vaker komt PSV terug op voorsprong. Bij een corner van Peter van Ooijen stompte de keeper de bal weg en kwam bij Zakaria Labyad terecht en die haalt hard uit. Dit was op slag van rust, waardoor PSV prettig aan de thee kon.

PSV begon matig aan de tweede helft, veel foute passing vanuit achteruit en door een misverstandje werd het 2-2. PSV bleef hard werken voor de overwinning en Gianluca Maria maakt zijn rentree na 9 maanden blessureleed. Hij viel goed in en was vaak aanspeelbaar. Even daarna kreeg Anthony de bal aangespeeld op links en kwam door tot de achterlijn. Hij kapte een speler uit en zag Gianluca en Zakaria vrij staan. Gianluca maakte ruimte voor Zakaria en scoorde via een prachtige aanval de 3-2 in de laatste minuut.