NAC Breda D1 - PSV D1

 1. zaterdag 5 april 00:00

  De Uitslag


 2. Score-verloop:
  10.) 0-1: Yorbe Vertessen (assist: Dennis Vos)
  30.) 0-2: Yorbe Vertessen (assist: Jochem van Dijk)
  rust
  37.) 0-3: Mohamed Ihattaren
  44.) 0-4: Dani Mathieu

  Wedstrijdverslag:
  Het maakt PSV D1 allemaal niets uit om te spelen op een goed veld, slecht veld of kunstgrasveld. Het maakt PSV D1 ook schijnbaar allemaal niets uit in welke samenstelling gespeeld wordt. Het doel, de wil en de ambitie blijven hetzelfde.
  Zo ook tegen het altijd lastige NAC op een slecht veld.
  Het tegenstander werd van meet af aan onder druk gezet en daardoor gedwongen tot het maken van verkeerde keuzes en fouten. PSV heerste van het begin tot aan het einde met een surplus aan techniek en handelingssnelheid. En PSV sloeg op de juiste momenten toe. NAC spartelde slechts de hele wedstrijd wat tegen.
  In de eerste helft gaf PSV een kans weg na balverlies op het middenveld weg. Maar PSV leidde toen al dik verdiend met 0-2 (door 2 hele mooie doelpunten) daar waar 0-4 of 0-5 ook niet had misstaan. Na de rust nam PSV de voet wat van het gaspedaal, overigens zonder dat NAC kon profiteren. Sterker nog, zette PSV heel even weer aan dan vielen ook prompt de doelpunten. En daarmee zijn na 20 competitie-rondes de punten 58 t/m 60 aan het fraaie totaal toegevoegd.


  1.) Jurre Schaafsma
  2.) Mees Krekels
  3.) Shurandy Sambo
  4.) Dennis Vos (capt.)
  5.) Jochem van Dijk
  6.) Damian Timan
  7.) Thijs Martens
  8.) Stijn van der Put
  9.) Dani Mathieu
  10.) Mohamed Ihattaren
  11.) Yorbe Vertessen

  Reserves:
  12.) Beslan Sagov
  14.) Lars Koolen

  C2:
  Victor Camps
  Mathijs Bel