10.) 0-1: Yorbe Vertessen (assist: Dennis Vos)
    30.) 0-2: Yorbe Vertessen (assist: Jochem van Dijk)
    44.) 0-4: Dani Mathieu

Wedstrijdverslag:
    Het maakt PSV D1 allemaal niets uit om te spelen op een goed veld, slecht veld of kunstgrasveld. Het maakt PSV D1 ook schijnbaar allemaal niets uit in welke samenstelling gespeeld wordt. Het doel, de wil en de ambitie blijven hetzelfde.
    Zo ook tegen het altijd lastige NAC op een slecht veld.
    Het tegenstander werd van meet af aan onder druk gezet en daardoor gedwongen tot het maken van verkeerde keuzes en fouten. PSV heerste van het begin tot aan het einde met een surplus aan techniek en handelingssnelheid. En PSV sloeg op de juiste momenten toe. NAC spartelde slechts de hele wedstrijd wat tegen.
    In de eerste helft gaf PSV een kans weg na balverlies op het middenveld weg. Maar PSV leidde toen al dik verdiend met 0-2 (door 2 hele mooie doelpunten) daar waar 0-4 of 0-5 ook niet had misstaan. Na de rust nam PSV de voet wat van het gaspedaal, overigens zonder dat NAC kon profiteren. Sterker nog, zette PSV heel even weer aan dan vielen ook prompt de doelpunten. En daarmee zijn na 20 competitie-rondes de punten 58 t/m 60 aan het fraaie totaal toegevoegd.