1-0
5 april, 00:00
Helmond Sport U12 logo

Het eerste gedeelte van de wedstrijd was een gelijk opgaand duel. Er waren voor beide partijen geen uitgespeelde kansen maar de bal werd goed rond gespeeld. Na de eerste 20 minuten was de tussenstand terecht 0 – 0.

Het tweede gedeelte was een exacte kopie van de eerste. Daarbij valt op te merken dat Helmond Sport na 35 minuten dwars door het centrum van PSV wist door te breken. In een een-tegen-een duel was Kevin de slimste en wist deze 100% kans van Helmond te stoppen. Na 40 minuten was de stand nog altijd 0 – 0.

In het derde gedeelte begon PSV sterk. Na 45 minuten schoot Jesse met een mooie curve vanaf 16 meter op het doel van Helmond Sport. De bal ging maar net over het doel. Na 51 minuten kreeg Helmond Sport een hoekschop vanaf links. De bal werd voor gegeven en het zag er naar uit dat niemand naar de bal toe zou gaan. Helaas werd de bal bij de tweede paal met het hoofd binnen gelopen 1-0. Kort voor het eindsignaal schoot D´Leanu vanaf 16 meter hard op het doel van Helmond. Helaas ging ook deze actie net over. Eindstand 1-0.

PSV D3 heeft vandaag uitstekend voetbal laten zien maar heeft niet gekregen waar het recht op had. Een gelijke uitslag zou terecht zijn geweest. Vooraf heeft de trainer geëist dat jullie goed zouden spelen en dat hebben jullie ook gedaan. Daarom onze complimenten voor deze wedstrijd. Ook de scheidsrechter was uitstekend vandaag.

Kevin Gadellaa, Lander Aerts, Joep van den Berk, D´Leanu Arts, Joey van Casand, Deveron Fonville, Jesse Giebels, Nassim Achenteh, Dylan Hopman, Mylian Jimenez, Gioele Nicolaas, Tim van Riel, Joris Verschut, Milan Vossen, Mats Walder en Martijn Zuiderwijk.