Ajax O.14 - PSV C2

  1. dinsdag 5 maart 00:00

    De Uitslag


  2. Een wedstrijd waarin het belang heel groot was. Een kans behouden om aan het einde van het seizoen op de eerste plaats te eindigen, maar zeker een duel tussen de 2 beste C2 teams van Nederland.
    Ajax begon heel scherp aan de wedstrijd, wat hun wat meer balbezit opleverde zonder grote kansen te kunnen creëren. Het enige echte gevaar kwam uit een corner die net naast werd gekopt. Na deze fase kwam PSV beter en beter in de wedstrijd. Dit leverde 2 grote kansen op, maar zowel Cody als Amar lieten deze helaas onbenut.
    Na rust hetzelfde spelbeeld waarin allebei de teams fases domineerden. Verdedigend ( en dat is al weken het geval) staan we als een huis en aanvallend hebben we zoveel kwaliteit zodat PSV altijd kansen weet te creëren. Het was Baggio ,die na een fantastische voorzet van Amar, de bal direct uit de lucht nam en de beslissende treffer voor zijn rekening nam. Een uitstekende overwinning waarvoor onze spelers de complimenten verdienen!


    Lekens (vd Meulenhof), Teze, Fofana, Obispo, van Breemen, Wallenburg (Dickens), Schoonbrood, Lonwijk, Catic, Gakpo, Aalillou (Bosma)