4 oktober, 00:00
Roda JC O17 logo
PSV O17 logo

Afgelopen zaterdag speelde PSV O.17 de uitwedstrijd tegen Roda JC O.17.
    PSV had in de 1e helft het meeste balbezit en de tegenstander probeerde via snelle tegenaanvallen gevaar te stichten.
    In de 24e min. kwam PSV op een 0-1 voorsprong. Na een knappe voorzet van Joey Konings kon Jaell Hattu de bal binnenkoppen.
    In de laatste minuut voor het rustsignaal kwam Roda JC op gelijke hoogte. Een onoplettendheid bij een corner zorgde ervoor dat een speler van Roda JC de bal bij de 2e paal kon binnen schieten.
    Ruststand 1-1.
    In de 2e helft probeerde Roda JC PSV meer onder druk te zetten. Hierdoor werd het spel zeer rommelig en speelde zich voornamelijk af op het middenveld.
    Kansen waren er nauwelijks voor beide ploegen.
    Eindstand 1-1.
    Volgende week speelt PSV O.17 op vrijdag om 18.00 uur een thuiswedstrijd tegen Vitesse O.17.

Lasse Mikkelsen, Roel van Linschoten, Kaan Tanriver, Tom Scheepers, Baggio Wallenburg(Lassana Faye), Mathias Bonde, Justin Lonwijk(Karim Bannani), Lennerd Daneels, Matthias Verreth, Joey Konings, Jaell Hattu