2-4
4 oktober, 00:00
Brabant United O14 logo

Op een mooie nazomerse dag gingen we op bezoek bij Brabant Untited in het Mandemakers stadion te Waalwijk.
    PSV maakte het zich in de eerste helft moeilijk door teveel de drukte op te zoeken. In de drukte verloor PSV menig duel, omdat de kwaliteit niet zit in fysieke duelkracht.
    Hierdoor kwam PSV ook in de 23e minuut op achterstand. Een corner van BU werd bij de eerste paal gemist door de PSV verdedigers, maar niet door BU.
    De gelijkmaker viel nog net in de eerste helft toen BU een terugspeelbal langs de keeper afspeelde. Beslan won daarop het sprintduel van de verdediger en kon de gelijkmaker binnen tikken.
    In de tweede helft benutte PSV de ruimtes beter, en werden er betere keuzes gemaakt waardoor PSV de wedstrijd weer onder controle kreeg.
    Al vlug kwam PSV op voorsprong door een goal van Dani die de keeper verschalkte door de bal laag in de verre hoek te plaatsen.
    De derde en vierde goal waren twee fantastische treffers van Thijs. Beide keren kwam hij door over links. De eerste keer leek hij een voorzet te geven, maar hij plaatste de bal heel subtiel met zijn linker over de keeper en via de tweede paal in de verre hoek. Drie minuten later kwam hij weer door over links, maar deze keer kapte hij naar binnen en krulde de bal van 25 meter afstand met zijn rechter in de verre kruising.
    Met een 1-4 voorsprong werd PSV weer wat slordiger en vergat men de organisatie in de gaten te houden. Balverlies voorin gaf BU de ruimte om te counteren en de 2-4 te scoren.
    Het was niet onze beste wedstrijd, maar onder een heerlijk zonnetjes en met prachtige goals was het toch weer een lekkere voetbalmiddag.