4-0
4 oktober, 00:00
PSV F1 logo
Wilhelmina Boys F1 logo

Vandaag stond voor PSV F1 de topper tegen de Wilhelmina Boys (WB) op het programma. De boys uit Best staan voorafgaand aan de wedstrijd zelfs 1 punt boven PSV, maar hebben hiervoor wel een wedstrijd meer gespeeld.
    PSV begon sterk aan de wedstrijd en zette WB gelijk onder druk. Vanuit de eerste de beste corner werd er meteen gescoord. Joey gaf de bal fantastisch voor het doel en veroorzaakte hierbij zoveel paniek dat uiteindelijk goaltjesdief Joop de bal eenvoudig binnen kon tikken: 1-0
    PSV speelde in deze fase erg sterk en bleef op jacht gaan naar meer treffers. Een inschattingsfout van de verder foutloos keepende WB doelman op een hoog afstandsschot van Joey betekende de 2-0.
    Wie dacht dat hiermee de wedstrijd gelopen was kwam bedrogen uit. WB bleef de veldbezetting prima in orde houden en kwam langzaam maar zeker beter in de wedstrijd. Gelukkig stond Merijn erg attent te keepen en wist hij een aantal corners onschadelijk te maken. Aan de andere kant was Davy dicht bij een doelpunt maar ging zijn schot voorlangs het WB doel.
    De rust werd bereikt met een 2-0 voorsprong. Een erg geconcentreerd spelend PSV op verdiende voorsprong tegen een sterke tegenstander.
    De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld. PSV sterker en vaker aan de bal maar WB sterk in de duels en af en toe gevaarlijk voor Kyan verschijnend. Maar Kyan wist voor PSV andermaal de nul op het bord te houden. Een complimentje voor het hele team!
    Kansen voor PSV waren er ook nu volop. Zo biedt Joop aan Brent een nauwelijks te missen kans, raakt Davy de paal en pakt de WB doelman een hoge bal in de korte hoek van Joop via hoofd en paal uit het doel. Helaas ontbrak het in de tweede helft iets meer aan nauwkeurigheid, anders was de score vast hoger uitgevallen.
    Toch wist PSV ook in deze helft nog 2x te scoren. Een afstandschot van Davy werd in de rebound door Tijn binnengetikt en Joop bekroonde een sterke wedstrijd met een prachtige solo en evenzo mooi doelpunt.
    Eindstand: 4-0.
    Een verdiende zege op een sterke en sportieve tegenstander!

Doelpunten: Joop (2x), Tijn en Joey