4 april, 00:00
AZ Alkmaar O17 logo
PSV O17 logo

Afgelopen zaterdag speelde PSV O.17 de uitwedstrijd tegen AZ O.17.
    AZ was vanaf het begin de betere ploeg. PSV was niet agressief genoeg en werd op alle fronten afgetroefd door de tegenstander.
    In de 30e min. kwam PSV op een 1-0 achterstand. AZ profiteerde van een onoplettendheid in de verdediging van PSV. De spits van AZ scoorde via de binnenkant van de paal.
    Een minuut later werd het 2-0. Via een combinatie aan de linkerkant kon de rechtsbuiten van AZ de bal vrij voor de keeper binnenschieten.
    PSV was voor rust nog dichtbij de aansluitingstreffer maar de vrije trap van Dante Rigo belandde op de lat.
    Ruststand 2-0.
    Meteen na rust besliste AZ de wedstrijd. Via een combinatie door het centrum van de verdediging kon de spits de 3-0 binnenschieten.
    PSV kon geen vuist maken en miste de overtuiging om zich terug te knokken in de wedstrijd.
    AZ maakte er ook nog 4-0 van. Na een overtreding van Armando Obispo kon de scheidsrechter niets anders dan een penalty toekennen aan AZ.
    Eindstand 4-0.

Aanstaande woensdag speelt PSV O.17 de halve finale voor de beker tegen ADO Den Haag O.17.

Mike van de Meulenhof, Lassana Faye, Armando Obispo, Kaan Tanriver, Tom Scheepers (Roel van Linschoten), Lennerd Daneels (Mathias Bonde), Dante Rigo, Jaƫll Hattu, Karim Bannani (Bobby Adekanye), Gianluca Scamacca, Matthias Verreth