4-0
3 december, 00:00
FC Volendam O14 logo

PSV begon slordig aan de wedstrijd en er werden vaak verkeerde keuzes gemaakt. Volendam kon echter niet profiteren van het slordige spel van PSV. Ondanks het slordige spel in de beginfase kreeg PSV enkele mogelijkheden om te scoren die, in het beeld van de wedstrijd, niet werden benut. De eerste echte mogelijkheid om te scoren kwam in de 18e minuut. Een speler van Volendam maakte net buiten het strafschopgebied hands en de vrije trap werd door Mohamed in de linker bovenhoek binnen geschoten, 1-0. Deze voorsprong gaf PSV nog niet het vertrouwen waardoor er beter werd gevoetbald. Desondanks kon PSV tien minuten na de openingstreffer de voorsprong verdubbelen. Een diepe bal van Mohamed over de verdediging van Volendam bracht Milan van de Riet alleen voor de keeper. In de verre hoek schoot Milan de 2-0 binnen.

PSV begon sterk aan de tweede helft. Na 15 seconden had PSV al een uitgelezen mogelijkheid om de score verder uit te breiden. De Volendam-goalie voorkwam echter een tegentreffer. Vier minuten later was het wederom de Volendam-goalie die een treffer voorkwam al was deze ‘redding’ iets fortuinlijker. Een pegel van Mylian ging via de onderkant van de lat en de rug van de keeper over de achterlijn. In de 42e minuut had Volendam een goede mogelijkheid om de aansluitingstreffer te scoren. Na verkeerd uitverdedigen van PSV kwam een speler van Volendam alleen voor Jules. Jules kon de bal nog net wegtikken voordat de speler van Volendam gevaarlijk kon worden. PSV zette Volendam verder onder druk en dat leverde in de 50e minuut de derde treffer op. In eerste instantie werd een voorzet van PSV afgeslagen. De bal kwam bij Mohamed die hard tegen de lat schoot. De bal kwam voor de goed ingelopen Mylian die de bal in kon schieten, 3-0. Hiermee was de wedstrijd gespeeld. PSV drukte daarna door en dat leverde vele kansen op. In de 53e minuut werd een schot van Milan van de Riet geblokt. De hieruit voortkomende corner werd door Milan net naast gekopt. Vijf minuten later werd een schot van Gioele door de Volendam-goalie tot corner verwerkt. De corner ging voorlangs zonder dat een PSV-speler de bal intikte. In de 61e minuut deed Volendam nog iets terug. Het schot van de Volendam-speler kon door Jules nog net tot corner worden verwerkt. PSV begon daarna aan het slotoffensief. In de 64e minuut schoot Mohamed wederom tegen de lat maar één minuut later wist PSV dan toch nog te scoren. Een voorzet van Gioele werd door Jesper in tweede instantie binnen getikt. Hij bracht hiermee de stand op 4-0 en dit was ook de eindstand.

Kevin Gadellaa (36’ Jules Janssen), Milan Vossen (45’ Joep van den Berk), D’Leanu Arts (36’ Jesse Giebels), Nawaaz Landfeld, Deveron Fonville, Cel Teunen (55’ Gioele Nicolaas), Dyon Dorenbosch (49’ Nassim Achenteh), Mohamed Nassoh, Milan van de Riet, Martijn Zuijderwijk (36’ Mylian Jimenez), Shijon Jonnie Martina (36’ Jesper Uneken).