2-3
3 december, 00:00
NAC Breda C2 logo
PSV C2 logo

PSV C2 herstelde zich zaterdag in een nat en winderig Breda goed van de wat slappe oefenpot tegen MVV, een week eerder. Het enige dat PSV tegen NAC Breda verzuimde was om te scoren, want al in het eerste kwartier van de wedstrijd had het 0-3 moeten staan en was het voor de rust al beslist geweest. Nu kon NAC twee keer een voorsprong nemen en was PSV steeds bezig het gat te verkleinen. Pas laat in de tweede helft werd de wedstrijd beslist door de tweede treffer van Lennerd Daneels. Zeer nuttige punten, want PSV heeft het volgende week in eigen hand om achter Feyenoord tweede te worden in de competitie. Na de winterstop komt de C2 in een nieuwe competitie met ploegen uit de Poule Zuid en Poule Noord. Opnieuw zullen dan Sparta en Feyenoord de tegenstanders zijn, samen met o.a. AZ, Ajax en Volendam.