0-7
3 november, 00:00
VVV / Helmond Sport O.14 logo
PSV C2 logo

Na de topper tegen Sparta stond deze week de wedstrijd tegen VVV/HS op het programma.
    Een eerste helft die niet goed was van onze kant. Veel slordige passes, mindere aannames en rondom de 16 meter van de tegenstander het maken van hele matige keuzes. Toch gingen we rusten met een 0-1 voorsprong.
    Gelukkig was de tweede helft van een beter nivo. Als bij het team C2 de juiste scherpte aanwezig is, dan is het ook voor iedereen een genot om te zien. Resultaat is dat we nog 6 prima doelpunten maken en dit had zelfs meer kunnen/moeten zijn. Eindstand 0-7.
    Vervelend was dat Baggio uitviel met een blessure.
    Positief was dat Lars weer een halve wedstrijd heeft kunnen spelen en dit ook goed deed.

Lekens (Vonk), van Breemen, Obispo (Idzes), Fofana, Bosma, Wallenburg ( Dickens), Schoonbrood, Lonwijk, Gakpo, Catic, Aalillou