3 november, 00:00
NAC Breda A1 logo
PSV A1 logo

Lokatie: Sportcomplex TVC Breda
    Koud en nat en dan uit tegen NAC. De wedstrijd begint letterlijk met vuurwerk (wat een buurtje). We beginnen goed en geven NAC eigenlijk geen kans. Er is meer balbezit voor ons en de ene aanval is soms nog mooier dan de andere. En bovendien we geven niks weg. We maken de eerste helft enkele mooie doelpunten. Albian tweemaal en Mohamed en Zakaria ieder een. En gezien de kansen die we weg geven zou je dan zeggen het is nu dan 0 – 4. Maar niets is minder waar. We geven dan wel niks weg maar toch hebben we twee goals tegen. Daar liggen dan wel enige misverstanden onderling aan ten grondslag. De ruststand is dan ook 2 – 4.
    Na de rust willen we de ingeslagen weg vervolgen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De tweede helft is een stuk minder dan de eerste. Kleine kansjes maar geen doelpunten tot de laatste minuut. Dan is het Geraldo die een aanval opgezet over links, nog net voor de doellijn, het laatste tikje kan geven en zo de eindstand op 2 – 5 bepalen. En zo gaat een wedstrijd die met vuurwerk begint als een nachtkaars uit.
    Een verdiende overwinning en goed voor het zelfvertrouwen. Aanstaande dinsdag vertrekken we naar Birmingham voor de wedstrijd tegen Aston Villa. Daar moeten we ook punten pakken om de kans op de tweede ronde in de NextGen Series open te houden.
    Mannen we gaan ervoor. Veel succes woensdag in Engeland.

Bertrams,van Vlerken (46ste Kardes), Bazoer, Hendrix, Heesakkers, Noor (46ste Mahmoed), Sanoh, Leemans, Muzaqi (72ste Geraldo Antonio), Bakkali (77ste Jakobsen).