1-2
3 november, 00:00
JEKA D1 logo
PSV D2 logo

Op Sportcomplex ‘Tussen de Leijen’ nam PSV vanaf de aftrap het initiatief. Direct in de eerste minuut had PSV al de mogelijkheid te scoren. De bal ging echter voorlangs. In de derde minuut had PSV een tweede mogelijkheid om te scoren. De bal werd nu tegen de lat gekopt. Een doelpunt kon echter niet uitblijven. Dit gebeurde dan ook in de vierde minuut. Een corner werd kort genomen. De hieruit volgende voorzet werd door de keeper los gelaten. Shurandy kopte de bal in (0-1). PSV hield JEKA onder druk en de eerste 20 minuten van de wedstrijd speelde zich volledig af op de helft van JEKA. PSV had in dit deel van de wedstrijd de score moeten uitbreiden maar diverse kansen werden niet benut. Na 20 minuten werd de eerste aanval van JEKA afgeslagen. Enkele minuten later wist JEKA wel te scoren. Een vrije trap viel achter de verdediging van PSV. Door een misverstand in de verdediging van PSV werd de bal niet weggewerkt. JEKA profiteerde en maakte de 1-1. Dit was ook de ruststand.

De eerste mogelijkheid in de tweede helft was voor JEKA. Deze kans werd echter niet benut. Een vrije trap van PSV op de lat en een schot op de paal verhinderde dat PSV wederom op voorsprong kwam. Deze voorsprong kwam er wel in de 41e minuut. Een aanval over links werd door Aboubacar in de verre hoek van de goal, ingeschoten (1-2). PSV behield het veldoverwicht maar creëerde geen kansen meer. JEKA probeerde in de laatste minuten nog iets te forceren maar dit leidde niet tot enig gevaar zodat het een krappe overwinning voor PSV werd.

Derksen (Camps), Koolen, Bel, Vos, Kone, Kreekels (Van Dijk), Van der Put (Martens), Mathieu, Chirino (Sagov), Sambo, Vertessen.