0-4
3 mei, 00:00
PSV D3 logo
Fortuna Sittard U12 logo

We speelden vandaag onze laatste wedstrijd van de play-offs. Martijn was er vandaag niet bij, verder waren we compleet. De jongens mochten zelf de opstelling en de tactiek bepalen.
    In de eerste helft kwamen we niet aan voetballen toe. We waren onrustig aan de bal en maakten veel fouten in de opbouw. Fortuna Sittard wist hier van te profiteren. Via een goede aanval en een corner scoorden ze tweemaal. 0-2. Wij werden maar één keer gevaarlijk voor de goal maar Mylian schoot de bal over.
    We begonnen de tweede helft beter. Via Joey werden we snel gevaarlijk voor de goal van de Limburgers. We hadden nu een licht overwicht en we kwamen iets beter in de wedstrijd. Wederom Joey kreeg een kans op 1-2, maar hij schoot hem tegen de benen van de keeper. Daarna werd Fortuna weer gevaarlijk. In ons strafschopgebied ging een speler van Fortuna Sittard naar de grond. Een terechte penalty. 0-3.
    In de derde helft was de wedstrijd gespeeld. We speelden slordig en we konden geen kansen creëren. Vlak voor tijd maakte Fortuna Sittard zelfs nog de 0-4.
    Vandaag hebben we ons niveau niet gehaald. We hebben terecht verloren en hier moeten we van leren. Volgende week zondag gaan we naar Amsterdam waar we ons eerste toernooi spelen.