1-3
3 mei, 00:00
Baronie D1 logo
PSV D2 logo

PSV begon goed aan de wedstrijd en dit leverde al snel een doelpunt op. In de tweede minuut werd een corner van Mohamed door Nigel ingekopt, 0-1. Na deze snelle openingsgoal had PSV het beste van het spel. PSV had veel balbezit en Baronie beperkte zich tot verdedigen. PSV wist in deze fase van de wedstrijd echter nauwelijks kansen te creëren. In de 18e minuut wist PSV de score verder uit te breiden. Na een rommelige situatie voor de goal van Baronie werd de bal uiteindelijk tot corner verwerkt. Wederom was het Mohamed die de corner nam en wederom was het Nigel die de bal inkopte, 0-2. Vijf minuten na deze openingstreffer was het Baronie die voor het eerst dreigend werd voor het doel van PSV. Robin reageerde echter attent en werkte de bal weg. In de 28e minuut wist Baronie wel te scoren. Een diepe bal door het hart van de PSV-defensie werd door een speler van Baronie ingeschoten, 1-2. Dit was ook de ruststand.

De thuisclub begon fel aan de tweede helft. Vanaf de aftrap leverde dit een uitgelezen mogelijkheid op voor de gelijkmaker. Deze kans werd echter niet benut. Enkele minuten later had Baronie weer een mogelijkheid om te scoren. Nu werd de bal net naast het doel getikt. PSV zette daarna orde op zaken en kreeg weer grip op de wedstrijd. Dit leverde in de 48e minuut een goede mogelijkheid op. Een vrije trap van Joost op Jeremy werd door hem breed gelegd op Genrich. Genrich schoot vanaf de rand van het strafschopgebied net naast. De doeltrap van de keeper van de thuisclub kwam daarna weer bij Genrich terecht. Zijn voorzet werd door Jeremy ingekopt, 1-3. Hiermee was de wedstrijd gespeeld. In de laatste tien minuten van de wedstrijd kreeg PSV nog diverse goede mogelijkheden om te scoren. Deze mogelijkheden werden echter niet benut. Baronie kreeg ook nog twee uitgelezen mogelijkheden om te scoren. Na een counter van de thuisclub werd de voorzet door Peter onderschept, vlak voordat een speler van Baronie kon inschieten. In de laatste minuut kwam de bal, na een aanval van de thuisclub, uiteindelijk voor de voeten van een speler van Baronie. De bal werd door hem echter net naast geschoten zodat de eindstand 1-3 werd.

Verhoeven (Strijbosch), Cox (Tielemans), Lonwijk (Van der Burgt), De Schutter, J. Munsters (Sillé), Tielemans (Verschut), Sillé (N. Munsters), Doudah, Antonisse (Clabbers), Nassoh, Van der Burgt (Bora Deyonge/Antonisse).